Hvad er populært nu til dags? Det kommer naturligvis an på, hvad du fokuserer på. Hvis du fokuserer på biler, kan du måske måle Volvo bilernes popularitet ved at kaste et blik på hvilke kendisser, der kører i Volvo biler. Det gennemgår vi i denne artikel.

Newman kørte i Volvo 950

Den amerikanske skuespiller Paul Newman kørte Volvo før hans død i 2008. Hans bilsamling kom til salg efter hans død, og den bilsamling bød blandt andet på en Volvo 950.

Kendisserne er vilde med Volvo XC90

Den svenske træner Sven Göran Eriksson, som tidligere har trænet det engelske landshold, Manchester City, Leicester City og senest det filippinske landshold har kørt i en Volvo XC90 i flere år. En anden populær kendis, som også har været vild med X90-modellen, er den amerikanske sangerinde Avril Lavigne, mens den amerikanske skuespillerinde Jennifer Garner er også blevet set køre i XC90-modellen.

Selv Zlatan, Cubain og Letterman har også valgt Volvo

En anden populær svensk fodboldperson, som er kendt for at køre i Volvo, er angriberen Zlatan Ibrahimovic, som tidligere er blevet set køre i en Volvo C30. Zlatan blev kendt for sit talent for fodbold, og det lader til at svenskeren vil blive i rampelyset, når han engang stiller fodboldstøvlerne på hylden. Zlatan har nemlig udtalt at han ønsker at blive skuespiller og måske er det derfor at han valgte at spille for LA Galaxy, som hører hjemme i Hollywood.

Tro det eller ej, så kørte den legendariske musiker Kurt Cobain i Volvo. Han kørte helt præcist i en Volvo 240, da han var en meget betænksom kører, som var overbevist om at Volvo 240 var den sikreste bil, som du kunne købe.

Sidst, men ikke mindst, kan vi også nævne den tidligere TV-vært David Letterman, som kørte i en Volvo 960 i tidernes morgen.